Salgsbetingelser

Ehandelspose.dk drives i samarbejde med Boxon og er en service hvor du kan bestille ehandelsposer med dit eget tryk. Vi tilbyder både betalning med faktura og kort og du behøver ikke være logget ind for at lægge en ordre.

Bestiling

Når du handler på ehandelspose.dk behøver du kun fylde i din emailadresse, leveringsadresse og betalingsinformation. Når bestillingen er indsendt, modtager du en ordrebekræftelse og korrektur inden for få dage. Derefter har du mulighed for at foretage en justering før den endelige godkendelse. 

Levering

Din ordre på ehandelspose.dk leveres altid gratis. 

Når korrekturen er godkendt, planlægges ordren, og din pose med dit tryk leveres inden for 3-4 uger. Boxon samarbejder med pålidelige leverandører. Det er altid Boxon, der står som afsender på leverancen fra ehandelspose.dk.

Ved specialfremstilling forbeholder vi os ret til at over- eller underlevere med 10 % i forhold til den bestilte mængde. 

Betaling

Boxon samarbeider med Svea Webpay for en sikker og effektiv betaling. Du kan vælge mellem faktura eller kortbetaling.

Kortbetaling

De godkendte kort er Dankort, VISA og MasterCard, og sammen med Svea Webpay sikrer vi, at dit køb gennemføres trygt og sikkert. Ved betaling med kort kommer du til en SSL-certificeret side, hvor du udfylder dine oplysninger, og betalingen gennemføres.

Fakturabetaling

Hvis du vælger at betale med faktura, har du 15 dages kredit fra fakturadatoen. Vi foretager en almindelig kreditvurdering, og efter godkendelse gennemføres købet. For at kunne foretage en kreditvurdering, skal vi bruge din virksomheds CVR nummer.

Hvis kreditvurderingen ikke godkendes, sættes ordren i bero i systemet, og vi kontakter dig for en dialog.

Forsinket betaling

Ved forsinket betaling debiteres 100 kr i rykkergebyr pr. måned fra forfaldsdagen. Kredit afgøres individuelt efter undersøgelse foretaget af vores kreditafdeling.

Priser

Boxon forbeholder sig ret til at justere priser ud fra den aktuelle markedssituation. Importerede varers pris påvirkes i høj grad af valutakursudviklingen. Boxon forbeholder sig ret til at justere priser på disse varer, inkl. erstatningsprodukter, på baggrund af aktuel valutakursudvikling. Leveringsdagens pris er gældende. 

Forbehold

Vi forbeholder os ret til at annullere ordre som skyldes eventuelle fejl i de angivne priser, ophør af salg samt udgåede artikler. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, og du har ret til at annullere din ordre, hvis du ikke føler dig tilfreds med vores rettelse. 

Fejlbestilte varer

Din ehandelspose har et unikt tryk. Derfor kan du ikke returnere posen efter godkendt korrektur, medmindre der er fejl i din ordre. Se info under reklamation.

Du har fortrydelsesret fra du har lagt din bestilling og indtil godkendelse af korrekturen. Korrekturen skal godkendes 5 dage efter sidste rettelse, ellers annulleres din ordre.

Reklamation

Hvis du vil reklamere over din pose, skal du kontakte os inden for 10 dage efter modtagelsen. Hvis reklamationen godkendes, krediteres beløbet, normalt inden for to uger. Her vil vi bede om en eller to prøver af den reklamerede fejl.